Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Dowiedz się więcej.
Kierunki kształcenia
Technikum

Technik
weterynarii
ROL.11. Prowadzenie chowu i inseminacji zwierząt
ROL.12. Wykonywanie weterynaryjnych czynności pomocniczych
symbol cyfrowy zawodu: 324002

Technik
żywienia i usług gastronomicznych
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
symbol cyfrowy zawodu: 343404

Technik
mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
ROL.02. Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie
ROL.08. Eksploatacja systemów mechatronicznych w rolnictwie
symbol cyfrowy zawodu: 311515
Rozszerzenie sportowo-mundurowe
BEZPIECZEŃSTWO POŻAROWE

Branżowa Szkoła I stopnia

Mechanik
operator pojazdów i maszyn rolniczych
ROL.02. Eksploatacja pojazdów, maszyn, urządzeń i narzędzi stosowanych w rolnictwie
symbol cyfrowy zawodu: 834103

Kucharz
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
symbol cyfrowy zawodu: 512001
Branżowa Szkoła II stopnia

Technik mechanizacji rolnictwa i agrotroniki
ROL.08. Eksploatacja systemów mechatronicznych w rolnictwie
symbol cyfrowy zawodu: 311515
Szkoła dla absolwentów Branżowej Szkoły I stopnia posiadających kwalifikację ROL.02

Technik żywienia i usług gastronomicznych
HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
symbol cyfrowy zawodu: 343404
Szkoła dla absolwentów Branżowej Szkoły I stopnia posiadających kwalifikację HGT.02
Centrum Kształcenia Ustawicznego

Rolnik
ROL.04 - prowadzenie produkcji rolniczej
613003 - zawód rolnik

Pszczelarz
ROL.03 - prowadzenie produkcji pszczelarskiej
612302 - zawód pszczelarz

Technik rolnik
ROL.10 - organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
ROL.04. Prowadzenie produkcji rolniczej - kwalifikacja uzyskana we wcześniejszym etapie edukacyjnym
314207 - zawód technik rolnik

Technik pszczelarz
ROL.09 - organizacja i nadzorowanie produkcji pszczelarskiej
ROL.03 - prowadzenie produkcji pszczelarskiej - kwalifikacja uzyskana we wcześniejszym etapie edukacyjnym
314206 - zawód technik pszczelarz

Kucharz
HGT.02 - przygotowanie i wydawanie dań
512001 - zawód kucharz
